Obama hejar på Trump

Donald Trump får hjälp från oväntat håll - Barack Obamas bror, Malik, kommer finnas som stöd för republikanen vid sista presidentkandidatdebatten. - Jag är spänd inför debatten. Trump kan göra "America great again", säger Malik Obama till New York Post.

ANNONS
|

Det är den nuvarande amerikanske presidentenBarack Obamas halvbror som kommer att finnas bland publiken i denpresidentkandidatdebatten som hålls under natten mot torsdagen.

Håller tummarna för Trump

Men trots relationen, så är Malik Obama inte där för att stödjasin broders parti, Demokraterna. Tvärtom håller han tummarna för den skandalomsusade Donald Trump.

- Jag är spänd inför debatten. Trump kan göra "America great again", säger Malik Obama till New York Post.

Malik Obama bor i huvudstaden Washington och det är faktiskt Trump själv som har bjudit in honom till debatten.

- Jag ser fram emot att möta och vara med Malik. Han förstår detta mycket bättre än sin bror, säger Trump till New York Post.

ANNONS

Kylig relation med brodern

Malik, som är tre år äldre än Barack, verkar ha en kylig relation till sin bror. Senast de sågs var för drygt ett år sedan, men något varmt möte var det inte.

- Jag gick till vita huset för att säga hej. Jag gjorde ett besök av artighet. Som vanligt så var det ett mycket affärsmässigt och formellt, förklarar han förNew York Post.

ANNONS