Nakenrestaurang skapar hajp: 32 000 har anmält intresse

Över 32 000 personer har anmält intresse för att äta på Londons nya "nakenrestaurang" Bunyadi.

ANNONS
|

- Jag är både överraskad och upphetsad av gensvaret, säger Seb Lyall, vars företag ligger bakom satsningen, till CNN.

I början av juni slår nakenrestaurangenBunyadi upp portarna i London. Det blir Londons första och över 32 000 personer har redan anmält intresse för en nakenmiddag, uppger CNN.

42 personer kommer kunna äta samtidigt vilket betyder att många av de som anmält intresse kommer få behålla kläderna på ett bra tag till.

Gästerna kommer att kunna välja mellan "klädda- eller nakensittplatser" och bli betjänade av halvnaken personal. Men Lyall säger till CNN att han förväntar sig att gästerna "åtminstone kommer gå topless". Att ta en selfie i lokalen kommer vara totalförbjudet, redan i entrén kommer gästerna bli ombedda att lämna i från sig både mobiltelefoner och andra teknikprylar.

ANNONS

"Konceptet bakom Bunyadiär att skapa en så naturlig miljö som möjligt för gästerna", berättar Seb Lyall, vars företag ligger bakom satsningen, förCNN.

Restaurangen kommerinte använda sig av varkenelektricitet eller gas istället kommer denbelysas med hjälp av stearinljus och kockarna kommer laga matöver vedeld.

- Jag är inspirerad av det naturliga och avskalade.Folk vill vara nakna, om de får chansen att vara det i en naturlig miljö kommer de att ta den,säger Seb Lyall till CNN.

Enligt honom kommer restaurangen erbjuda kunderna "sann befrielse".Änså länge är det hemligt var i staden Bunyadi kommer att öppna.

ANNONS