Karina, 30, gick ut för att jogga - ströps till döds

30-åriga Karina Vetrano, var ute på en joggingtur i New York, när hon plötsligt försvann. Hon hittades senare där polis konstaterade att Karina hade blivit strypt till döds.

ANNONS
|

Karina Vetrano beskrivs som en riktig träningsentusiast. Hon joggade dagligen, och inte minst under tisdagen då hon var ute för en springtur i New York, USA. Men Katarina kom aldrig hem den dagen. Hennes far anade oråd och rapporterade henne som saknad till polis vid 17.00 på tisdagskvällen, vilket Daily Mail skrivit om.

Samma kväll hittades en Katarinas kropp som låg gömd i ett kärr i Howard Beach, Queens. Utredare har kommit fram till att det troligen rör sig om ett sexuellt övergrepp som slutade med att Karina blev strypt till döds.Polisen meddelade även att Karina skickade ett sms under attacken till en vän, där det framgick att sexuellt våld var inblandat.

ANNONS

Bild: Instagram

"Blev ombedd att inte jogga i området"

Karinas far har i förhör berättar hur han har sagt åt henne att inte springa i det området där hennes kropp återfanns. Grannar har också uttalat sig kring platsen och hur opålitligt det är, skriver Daily Mail. Tidigare har Karinas far alltid följt med på löprundan, men efter en tids skada har han inte längre kunnat springa med henne.

Bild: Instagram. Karina Vetrano skriver i sin presentation på sitt konto på Instagram, att hon är en riktig spänningssökare och en dagdrömmare.

Nu letar polisen i New York febrilt efter Karinas mördare, men än så länge finns det inga som helst spår, eller någon misstänkt.

ANNONS