Framröstade - här är världens 25 bästa hotell

Kritvita stränder ett stenkast bort, renlighet, elegans, turkosblått hav, lugn, skönhet, fantastisk arkitektur, utomordentlig service samt himmelsk mat och dryck - det är några av komponenterna som förenar världens allra bästa hotell och resmål enligt en utav världens största resesajter Tripadvisors medlemmar.

ANNONS
|
  1. Umaid Bhawan Palace Jodhpur Jodhpur, Indien Det säger besökarna själva: “En dröm som blivit verklighet. En verkligt magisk och fascinerande upplevelse. Majestätisk arkitektur och otroliga detaljer.” Mer: Se listan hos Tripadvisor här
  2. Shinta Mani Resort Siem Reap, Kambodja Det säger besökarna själva: “Skönhet och lugn. Personalen är glad och hjälper gärna till på alla sätt de kan.”
  3. Bellevue Syrene Sorrento, Italien Det säger besökarna själva: “Elegant, svalt och avkopplande. Ett vackert hotell på en fängslande plats med superbra bekvämligheter och personal.”
  4. Hanoi La Siesta Hotel & Spa Hanoi, Vietnam Det säger besökarna själva: “Vi var väldigt imponerade av servicen, rummet och maten. Vi hade gett 10 stjärnor om det hade funnits så många på TripAdvisor.”
  5. Achtis Hotel Afitos, Grekland Det säger besökarna själva: “Som att komma hem och upptäcka att du har personal som uppfyller alla dina önskemål. Personalen skulle verkligen göra allt för att ge dig en perfekt vistelse.”
  6. Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons Great Milton, Storbritannien Det säger besökarna själva: “Rummen, servicen och maten är förstås otrolig. Men det är inte allt. Personalens vänliga och respektfulla bemötande känns verkligen äkta.”
  7. Mirihi Island Resort Mirihi, Maldiverna Det säger besökarna själva: “Det klarblå vattnet som blir ett med horisonten, den mjuka och vita sanden och den varma, vänliga personalen gjorde att vi förälskade oss i den här platsen.”
  8. Bucuti & Tara Beach Resort Aruba Palm/Eagle Beach, Aruba Detsäger besökarna själva: “Semesterorten är så vacker, servicen är enastående och den vidsträckta, vita sandstranden är fantastisk. Personalen fick oss att känns oss speciella och bortskämda hela veckan.”
  9. Calabash Luxury Boutique Hotel & Spa Lance aux Epines, Grenada Det säger besökarna själva: “Veckan på Calabash var helt utan stress. Jag har inga förslag på hur de kan förbättra upplevelsen.”
  10. Hotel Ritta Höppner Gramado, Brasilien Det säger besökarna själva: “Romantiska stugor, fantastisk personal. Servicen får högsta betyg. Vi var i sjunde himlen.”
  11. Gili Lankanfushi Maldiverna Lankanfushi, Maldiverna Det säger besökarna själva: “Ett verkligt paradis, med total komfort och avskildhet. Den villaansvariga är som en ninja. Kommer in utan att synas men håller ändå allt i ordning.”
  12. Canaves Oia Hotel Oia, Grekland Det säger besökarna själva: “Allt var bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om: från den spektakulära utsikten och den vänliga och professionella personalen till det fantastiska boendet.”
  13. Orange County Resorts Kabini Nagarhole National Park, Indien Det säger besökarna själva: “Det blir inte vackrare eller mer avslappnat än så här. Maten, dryckerna, städningen och servicen i allmänhet är enastående. Paradiset på jorden.”
  14. Hotel Estalagem St Hubertus Gramado, Brasilien Det säger besökarna själva: “Det här hotellet är skräddarsytt för kärlekssemestrar och smekmånader och för alla som vill ha ro och stillhet. Läget, vid kanten av Lago Negro, är perfekt och fullkomligt strålande.”
  15. The Milestone Hotel London, Storbritannien Det säger besökarna själva: “Så fort du kommer dit vet du att du är på ett alldeles speciellt ställe. All personal är vänlig, effektiv, kunnig och otroligt artig. Vi bor alltid här när vi är i London.”
  16. Tokoriki Island Resort Tokoriki, Fiji Det säger besökarna själva: “Rofylld och lugn atmosfär. Allt som hörs när du ligger i hängmattan är vindens sus i palmerna.”
  17. Casa Gangotena Quito, Ecuador Det säger besökarna själva: “Lobbyn och innergården är jättefina och utsikten över plazan och de omgivande kullarna är fantastisk. Servicen var förstklassig.”
  18. The Singular Hotels Patagonia Puerto Natales, Chile Det säger besökarna själva: “Detta hotell erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse. Det ligger vid vattnet och har en fantastisk utsikt över djurlivet och de snötäckta bergen. Personalen gör sitt yttersta för att din vistelse ska vara magisk.”
  19. The Omnia Zermatt, Schweiz Det säger besökarna själva: “Allt var perfekt: ingången till grottan som var som tagen ur en Bond-film, utsikten från terrassen, inom- och utomhusspat, den fantastiska servicen, whiskyutbudet, den otroliga schnitzeln ...”
  20. J.K. Place Roma Rom, Italien Det säger besökarna själva: “En oas i en vackert kaotisk stad. Hotellet har kombinerat det bästa av 20-talets elegans och Roms karaktär.”
  21. Hotel Abadia Retuerta Le Domaine Sardon de Duero, Spanien Det säger besökarna själva: “Jag har nästan aldrig känt mig så bortskämd och omhändertagen. Det var fantastiskt att utforska de historiska byggnaderna och det stora området.”
  22. The Sherry-Netherland Hotel New York Det säger besökarna själva: “All elegans från gångna tider med dagens bekvämligheter. Det är helt enkelt en storslagen upplevelse!”
  23. Nayara Hotel, Spa & Gardens La Fortuna de San Carlos, Costa Rica Det säger besökarna själva: “Personalen får dig att känna dig bekväm och omhändertagen. Sviterna är jättefina. Rummens och altanernas utformning gör att utsikten över Arenal och trädgårdarna blir en del av upplevelsen.”
  24. Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa Murqquab, Förenade Arabemiraten Det säger besökarna själva: “Vi befann oss i en annan värld. Djurlivet minglar utanför ditt eget privata rum i villan. Rummen är rymliga, ger maximal avskildhet och är fläckfria. Jag älskade alltihop.”
  25. Baraza Resort & Spa Bwejuu, Tanzania Det säger besökarna själva: “Husen är rymliga och snyggt inredda, trädgårdarna och poolen är mycket väl omskötta. Maten var fantastisk och omväxlande, och personalen och servicen var oklanderliga. Det här är ett fantastiskt ställe när man bara vill ta det lugnt.”
ANNONS