Flera skjutna under konsert

En konsertbesökare har avlidit och tre andra har skadats efter en skottlossning på en konsert med rapparen TI, skriver Billboard.

ANNONS
|

Fyra personer ska ha blivit skjutna under en konsert i New York, USA, strax efter klockan 22, lokal tid, på onsdagskvällen. En av personerna har avlidit efter sina skador. Det skriver NBC New York.

Tre män och en kvinna ska vara bland offren som blev skjutna under rapparen T.Is konsert på Irving Plaza vid Union Square.Ögonvittnen beskriver kaosartade scener.

-Någon blev skjuten rakt framför mig. Folk sprang omkring och blev nedtrampade. Jag sprang. Alla började springa och knuffa omkull folk, säger en konsertbesökare till Billboard.

Konsertlokalen utrymdes efter händelsen och polis samt räddningstjänst kallades till platsen. Flera kvarter runt lokalen spärrades av.

ANNONS

TI hade inte hunnit kliva upp på scen när skottlossningen inträffade

- Alla var där för att ha en trevlig kväll, men helt plötsligt började alla springa. Vissa ramlade på väg ut, säger en konsertbesökare till NBC.

Offren fördes till sjukhus, den ena av männen med livshotande skador. Mannens liv gick inte att rädda. De andra offrens skadeläge är just nu oklart.

ANNONS