Familjens vädjan efter mordet på Emilie

ANNONS
|

Det var den 10 juli förra året som 17-åriga Emilie Meng vinkade hejdå till sina vänner vid en tågstation i danska Korsör efter en utekväll i grannstaden Slagelse.

Sedan försvann hon spårlöst.

Under flera månader pågick ett intensivt sökande efter flickan. På julafton fick sökandet sitt slut. Då hittades hon död i vattnet i ett våtmarksområde i Borup på Själland - sex mil från den plats där hon senast sågs i livet.

LÄS MER: Emilies pappa om dotterns död

Kroppen undersöks fortfarande

Enligt den danska tidningen Berlingske pågår fortfarande den rättsmedicinska undersökningen av kroppen för att ta reda på vad Emilie Meng utsatts för och när hon dog.

ANNONS

Samtidigt arbetar man med att försöka ta reda på vilka som varit i området där Emilie senast sågs och där hon hittades död - genom att analysera telefontrafiken i områdena.

– Vi arbetar på intensivt. Om det är något som förtjänar att klaras upp så är det detta fall, säger Søren Ravn-Nielsen, spaningsledare, till Berlingske.

Nya bilder på Emelie

Samtidigt går nu Emilie Mengs familj ut med nya bilder på dotter, som också KvP skrivit om. IFacebookgruppen"Forsvundne personer" har en person lagt upp en affisch med flera bilder på Emilie Meng. Personen bakom inlägget skriver att hon lovat Emilies familj att lägga ut affischen i gruppen. "Jag hoppas att ni kommer hjälpa till att sprida det hä'r genom att dela, skriva ut och hänga upp affischen".

Överst på affischen står det "Mördaren är fortfarande på fri fot" och under bilderna står det "Emilies liv tog slut, men vår sorg och saknad upphör aldrig."

De vädjar också om att man ska ringa polisen om man vet något om vad Emilie utsatts för.

"Hjärtlösa människorna"

Emilies pappa har tidigare uttryckt vad det skulle betyda om mördaren åkte fast, detta i en intervju med danska skvallertidningen Se og Hør.

– Min högsta önskan är att de hittar den eller de hjärtlösa människorna som har dödat henne, sa pappan till tidningen.

ANNONS

Han berättade då också om rädslan för vad dottern varit med om.

– Det är skrämmande att tänka på vad hon skulle ha gått igenom de sista minuterna av sitt liv, säger pappan till tidningen enligt danska BT.

ANNONS