Får oväntat besök - mitt i livesändning

När professorn Robert Kelly skulle vara med i en tv-intervju hos BBC News blev han plötsligt avbruten - av hans två barn, som också ville vara med i tv-rutan.

ANNONS
|

Under fredagen gjorde professor Robert Kelly en livesänd intervju med BBC Newsom den politiska krisen i Sydkorea. I takt med att han förklarade läget i regionen öppnades dörren bakom honom och in kommer en liten flicka in, skriver BBC News.

Nyhetsankaret på BBC News, James Mendez, ser det hela bakom professorn på skärmen och säger; "Jag tror att ett av dina barn just kom in".

Se klippet här:

Flickan kommer fram till sin pappa och tittar in i kameran och några sekunder senare dyker ett till barn upp - en bebis i en gåstol.

Mamman räddar situationen

Det hinner gå några sekunder till innan mamman upptäcker att barnen har försvunnit och tagit sig in till rummet där intervjun sker. Då stormar hon in i rummet för att få ut dem när sändningen är i full gång. Professorn ler och pausar intervjun ett par gånger under i sändningen på grund av barnen men fullföljde den så fort barnen hade lämnat rummet.

ANNONS

Klippet där barnen invaderar pappans intervju har fått en enorm spridning på sociala medier.

ANNONS