Två allvarligt skadade efter frontalkrock

Räddningstjänst fick klippa upp minst en bil efter en trafikolycka i närheten av Ullared. Två bilar ska ha frontalkrockat och två personer uppges vara allvarligt skadade.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan 09.00 på måndagen som olyckan hände på länsväg 154 mellan Ullared och Älvsered i Falkenbergs kommun. En timme senare arbetade man på platsen med att klippa upp ett av fordonen samtidigt som vägen hade stängts av under olycksarbetet.

Allvarligt skadade

Strax innan klockan 11.00 meddelade polisen att två personer tagits ur bilar och körts till sjukhus.

– Räddningstjänsten har klippt ut de två personer som satt fast, de ska vara allvarligt skadade enligt de uppgifter jag har fått, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen.

Olyckan hade kraftig trafikpåverkan med vid 11.45 kunde avspärrningarna hävas. De båda olycksbilarna har tagits i beslag.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS