Stenras över väg – trafik fick ledas om

Räddningstjänst larmades efter ett stenras över en väg i Ljungskile. Enligt SOS alarm ska det röra sig om ett stenblock som ramlat ner och blockerade vägen.

ANNONS
|

Ett stenras har inträffat på Ulvesundsvägen i Ljungskile. Räddningstjänst har larmats till platsen tillsammans med vägverket.

– Någon form av bergsblock som har rasat ner över vägen ser det ut som, säger Mikael Sivenbring vid SOS alarm.

Det är i nuläget oklart hur omfattande raset är. Men enligt SOS alarm fick räddningstjänsten spärra av vägen och dirigerat om trafiken vid platsen.

– Det är en större sten som ramlat ner i diket, men den ska sticka ut i vägen lite grann, säger Håkan Sjöström vid Trafikledningen Väst.

Senare under kvällen hade stenen märkts upp så att den skulle synas för trafikanter och inte innebära någon fara.

ANNONS

– Vår personal har märkt upp platsen så det ska inte vara någon trafikfara, säger Daniel Gustafsson vid Trafikledningen Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS