När räddningstjänsten anlände var byggnaden helt övertänd.
När räddningstjänsten anlände var byggnaden helt övertänd. Bild: Mikael Berglund

Restaurang nedbrunnen på Orust

Under natten till onsdagen har en restaurang brunnit ner till grunden på en camping på Orust. På onsdagsmorgonen jobbar räddningstjänsten med eftersläckning. Inga personer ska ha skadats i branden.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan ett, natten till onsdagen, som larmet inkom om en brand på Stocken Camping på Orust.

– Det var i en restaurang på campingen och den var helt övertänd när vi kom dit, säger Mats Gustavsson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten på Orust.

På plats jobbade räddningstjänsten med att förhindra spridning till närliggande husvagnar och även en gasolspis som fanns i byggnaden.

– Byggnaden är helt nerbrunnen. Vi är kvar på eftersläckning och kommer vara det hela förmiddagen, säger Mats Gustavsson.

Även polis har varit på plats och kommer genomföra en teknisk undersökning på plats under onsdagen. Polisen har även inlett en förundersökning gällande misstänkt mordbrand.

ANNONS

Inga personer ska ha kommit till skada i samband med branden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS