Polisen söker efter misstänkta inbrottstjuvar

Strax innan 7-tiden på tisdagskvällen ska två män ha brutit sig in i en skola i Grästorps kommun varpå en dator samt en väska stulits. Polisen söker nu efter gärningsmännen.

ANNONS

Två män bröt sig in på skolan på okänt sätt och stal en väska och en dator. När de var på väg ut ur skolan försökte skolpersonal stoppa gärningsmännen.

Gärningsmännen lyckades fly platsen med bil där en tredje person uppges ha väntat på dem.

– Det är möjligt att bilen är en hyrbil, det sker ibland inom dessa brott. Om allmänheten har upplysningar om brottet får de gärna ringa in, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson på polisen.

Det fanns ingen indikation på att gärningsmännen var beväpnade.

– Trots att vi inte initialt tror att gärningsmännen är beväpnade uppmanar vi allmänheten att inte närma sig dem på egen hand, utan istället tillkalla polis, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson på polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS