Kostallet blev till ett dildostall

Förra året köpte Åsa Bark en bondgård i Trollhättan som hon har gjort om till en sexbutik med fokus på BDSM. Nu står det gamla kostallet klart för att husera över tjugotusen sexleksartiklar.

ANNONS
|

På sexbutiken More than love i Trollhättan står svarta stora väskor staplade på varandra, skriver TTELA. De innehåller piskor och bröstvårtsklämmor men också mjuka rosa band som kan fungera som handklovar.

Samlingsbegreppet BDSM står för bondage, disciplin, dominans, submission (underkastelse) och sadomasochism. Gemensamt är att utövarna har ett erotiskt maktutbyte, ofta i form av dominans och underkastelse där frivillig smärta kan vara en del av det sexuella mötet.

Enligt Åsa Barkägare av flera sexbutiker i trakten, är det fortfarande många som tänker på piskor när de hör BDSM fast massageljus och ett par ögonbindlar likväl som piskor kan vara BDSM.

ANNONS

Det var för några år sedan som den erotiska trilogin Femtio nyanser kom ut. Böckerna som legat på var och varannans nattduksbord handlar om den rike Christian Grey som inleder ett sexuellt förhållande med inslag av BDSM med studenten Anastasia.

– Det var många män som kom in och sa:Hon har läst boken, säger Åsa Bark och skrattar åt minnena.

Böcker har påverkat

Hon tror attböckerna bidragit till att bilden av BDSM förändrats, från att ha varit något som uppfattats som farligt och konstigt till något som verkar spännande och roligt.

Åsa liknar BDSMmed mat, precis som du ena dagen är sugen på en viss maträtt, är du kanske dagen därpå sugen på något annat. Precis som med sex, ena dagen kanske man vill ha lite hårdare tag samtidigt som du dagen därpå bara vill kramas, menar hon.

Åsa förklarar att det inte finns någon typisk person som gillar BDSM, men att allt fler efterfrågar något "busigt", såsom handklovar. Är man nyfiken på BDSM säger Åsa att det är precis som med en trappa, tar du får många steg ramlar du, och att det därför är bättre att ta ett steg i taget.

– Det kan räcka med att börja dra en fjäder över kroppen, säger Åsa och visar en tunn blå fjäder.

ANNONS

BDSM

En förkortning som inkluderar flera sexuella uttryck: bondage, disciplin, dominans och underkastelse samt sadism och masochism. BDSM är en sexuell praktik, identitet och/eller preferens där utövarna har ett ömsesidigt erotiskt maktutbyte, ofta i form av dominans och underkastelse. Ibland ingår tillfogande av frivillig smärta som en del av det sexuella mötet. För vissa är det en sexuell läggning även om det inte i lagens mening räknas som en sådan.

Källa:RFSL

ANNONS