Tre gripna efter våldsattack i Tranås

Tre män har gripits misstänkta för att ha attackerat en man i 40-årsåldern i centrala Tranås i Småland. Enligt polisen har det använts tillhyggen i bråket och den skadade mannen har körts i ambulans till sjukhus. – Med hjälp av vittnesuppgifter har vi lyckats lokalisera och gripa de misstänkta, säger Björn Öberg på polisen.

ANNONS
|

Polisen larmades om bråket i centrala Tranås strax innan klockan 16.00 på onsdagseftermiddagen.

Björn Öberg, presstalesperson, vid polisen i region Öst, uppger att den misstänkta misshandeln, inträffade inför ögonen på ettstort antal vittnen.

– Det har skett vid en publik plats och med hjälp av vittnesuppgifter harvi kunnat lokalisera och gripa tre misstänkta, säger Öberg.

Tillhyggen användes vid attacken

De misstänkta är tre män. Två av dem är i 20-årsåldern och en tredje är i 40-årsåldern. Den misshandlade personen uppges i sin tur vara en man i 40-årsåldern.

Björn Öberg uppger att finns uppgifter om att tillhyggen ska ha använts vid attacken.

– Men vi håller till oss att prata om tillhyggen i nuläget för att inte påverka eventuella vittnen som kan ha sett det här, säger Björn Öberg.

ANNONS

Den skadade mannen har körts till sjukhus i ambulans. Hans skadeläge var för polisen vid 16-tiden oklart.

De gripna männen misstänksnu för misshandel alternativt grov misshandel.

– Hur misstankarna ser ut kan nog variera lite när det gällerde gripna.Jag ser att en av dem är misstänkt för misshandel, men jag har inte sett någon riktig anmälan än, säger Björn Öberg.

Något motiv till bråket är ännu inte känt för polisen som under eftermiddagen och kvällen kommer att höra de inblandade och andra personer som kan ha information om händelsen.

ANNONS