Spädbarn i allvarlig trafikolycka

Tre personer har körts till sjukhus efter en singelolycka mellan Hudiksvall och Sundsvall. I olyckan ska ett spädbarn ha flugit ur en ruta på bilen uppger Sundsvalls Tidning. – Bilen voltade flera varv och hamnade till slut i diket, säger insatsledaren Niklas Bruhn till tidningen.

ANNONS
|

Den allvarliga olyckan inträffadevid 10-tiden på lördagen. En bil som körde längs E4 ska av okänd anledning då ha kört av vägen.

Enligt polisen har tre personerkörts till sjukhus efter olyckan, det ska enligt Hudiksvalls sjukhus röra sig om en kvinna och två barn.

– Ett av barnen i bilen, ett litet spädbarn flög ut genom bilen. Antingen genom vindrutan eller något krossat fönster. Samtliga kommer att föras med ambulans till sjukhus, räddningstjänstens insatsledare,Niklas Bruhn till Sundsvalls Tidning.

E4 stängdes enligt Sundsvalls Tidning av efter olyckan.

Temo Allenbäck är vakthavande befäl vid polisen i Gävleborg.

– Vi har fått initiala uppgifter om att ett spädbarn flugit ur genom en ruta, men om det är så kan jag varken bekräfta eller dementera. Vi håller fortfarande på att klarlägga vad det är som har hänt. Det vi vet är att en personbil med tre personer i har voltat av vägen, sägerTemo Allenbäck.

ANNONS

Skadade ska höras på sjukhuset

Enligt polisens uppgifter efter olyckan ska ingen ha skadats allvarligt, men sjukhuset uppgav senare att ett av barnen vårdas för allvarliga skador. För att få mer information om trafikolycka åkte polisen till sjukhuset.

– Vi åker till sjukhuset för att höra de inblandade, säger Temo Allenbäck.

Han berättar att E4 stängdes av vid platsen efter olyckan.

– Men nu ska trafiken flyta på igen, säger Temo Allenbäck.

ANNONS