Skurupmorden: Misstänkt släppt på fri fot

På torsdagen hittades tre män döda i en villa i Skurups kommun, Skåne. Dagen därpå anhölls en man misstänkt för mord. Nu har han försatts på fri fot - men är fortfarande misstänkt.

ANNONS
|

Mannen anhölls på fredagseftermiddagen skäligen misstänkt för mord på de tre män som hittades döda i en Villai Skurups kommun i Skåne i torsdags. Det är den lägre misstankegraden.

- Han sitter anhållen i vårt förvar. Vi har hört honom och utredarna för grova brott kommer att höra honom under dagen, sa Fredrik Bratt, presstalesperson på polisen i Skåne, då till GP.

Polisen vill fortfarande inte ge någon mer information om dödsfallen och dödsorsakerna är ännu okända.

Nya förhör

Mannen förhördes på nytt under söndagen. Därefter beslutade åklagaren att han skulle släppas. Hanär fortsatt skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, skriver polisen i region Syd på sin hemsida.

ANNONS

På torsdagen uppgav polisen först att det inte fanns någon misstanke om brott och polisen uppgav att de skulleknacka dörr i området för att ta reda på mer. Ett dygn senare ändrades alltså den uppfattning och nu pågår en utredning där brottsrubriceringen är mord eller dråp.

De avlidna har förts till rättsmedicinsk avdelning för vidare undersökning.

ANNONS