Prinsens söta hälsning på Facebook

En ny Facebookpost på en glassätande prins Nicolas har fått många av prinsessans Madeleines följare att reagera på hur stor han har blivit. Här är ettåringens lördagshälsning.

ANNONS
|

Den 20 februarifyllde storasyster, prinsessan Leonore, tre år och firade med ballonger. Men kalaset fortsätter för lillebror Nicolas. Igår firade han lördag med en stor glasstrut på ett café. Prinsessan Madeleine förevigade sin son och la ut bilden på sin Facebooksida. Till bilden skrev hon: "Happy Saturday from Nicolas", alltså en hälsning på engelska från prinsen som önskade glad lördag iklädd en grön tröja och en vit skjorta, som ettåringenlyckligtvis har lyckats hålla fri från glasskladd.

Bara under natten till söndagen fick bilden över 20 000 gilla-markeringar. Många av prinsessans följare tog sig också tid att kommentera. Flera hälsade tillbaka att Nicolas och hans familj också skulle få en glad lördag. Ett stort antal anmärkte också att Nicolas har blivit väldigt stor. Den 15juni fyller han två år.Och visst syns det skillnad från den senaste bildernasom Madeleine publicerade på sonen i januari? Då var det en nyårshälsning som skickades från familjens vintersemester i alperna. Sedan dess har prinsessan Madeleine bara lagt upp bilder på dottern Leonore. Både från en tur vid Londons sevärdheter och bilder från treårsfirandet.

ANNONS

Prinsessan Madeleine och hennes familj, maken Chris O'Neill och deras barn, har övergettNew York och bor sedan en tid tillbaka i London.Hon har sedan dess låtit följare på sociala medier följa med i hennes och familjens vardag i den brittiska huvudstaden. Genom att själv lägga upp bilder på barnen då och då hoppas prinsessan att familjen ska få vara ifred från paparazzifotografer.

De andra kungabarnen, kronprinsessan Victoria och prins Carl-Philip, brukar inta alls publicera bilder på sina barn på samma sätt som sin syster. De bilder på prinsessan Estelle, prins Oscar och prins Alexander som når allmänheten är oftast tagna av proffsfotografer.

ANNONS