Prins Nicolas fyller två år - så firas han

Idag, 15 juni, fyller prinsessan Madeleines och Chris O'Neils andra barn prins Nicolas två år. Med anledning av detta har kungahuset publicerat nya bilder på Facebook och hundratal grattishälsningar har strömmat in.

ANNONS
|

Men redan i går lade prinsessan Madeleine ut en mer avslappnad bild på sitt Instagramkonto på den nu tvåårige prinsen sittandes i en barnvagn.

"Titta vem som blir två år gammal i morgon!", skrev hon i ett inlägg som i skrivande stundgillats nästan 1000 gånger.

Prinsessan Madeleine och hennes familj, maken Chris O'Neill och deras barn, bor sedan en tid tillbaka i London.Prinsessan har låtit sina följare på sociala medier delta i hennes och familjens vardag i den brittiska huvudstaden.

Genom att själv lägga upp bilder på barnen då och då hoppas prinsessan att familjen ska få vara ifred från paparazzifotografer.

ANNONS

Man har bland annat kunnat sefamiljen på semestrar men det är främst Madeleines mammaliv i London som får många gilla-markeringar.

I en intervju med Skavlan berättar prinsessan Madeleine att familjen lever ett normalt liv i London och att hon för tillfället är heltidsmamma. Där beskrivs Nicolas som en "mild själ".

Familjen har inte gått ut med någon detaljerad information om hur lillprinsen ska firas men det blir ingen officiell tillställning.

– Han firas privat med familjen, säger Ulrika Näslund, informationssekreterare på Kungahuset.

ANNONS