Pojken på kyrkogården blev stucken till döds

Den 16-årige pojke som under måndagsförmiddagen hittades död på en kyrkogård i Malmö ska ha blivit stucken till döds, enligt Kvällsposten. Skador som gjorde att polisen inledde en förundersökning som mord.

ANNONS
|

Det var under måndagsförmiddagen som larmet kom om en person som hittats död på Östra kyrkogården i Malmö. Under kvällen konstaterades att offret var identifierat som en tonårig pojke.

– Det är en 16-årig pojke som bodde på ett HVB-hem, sa Stephan Söderholm vid polisen.

Blev stucken till döds

Enligt Kvällspostenska pojken ha blivit stucken till döds, vilket gjorde att polisen inledde en förundersökning om mord. Utredningsinsatserna innefattar bland annat förhör med personal och boende på hemmet för att få kunskap om 16-åringens liv och umgängeskrets.

– Vi har valt att gå ut med det här nu och det är en sammanfattning på ärendet, mer finns inte att säga just nu, säger Stephan Söderholm.

ANNONS

Hittades i ett kompostområde

Enligt driftschefen på kyrkogården hittades kroppen i ett kompostområde.

– Den här personen har hittas i ett område som vår personal inte är frekvent vid. Det är på ett ekonomiområde, ett område där vi slänger trädgårdsavfall, sägerAnna-Carin Forsman, driftsansvarig för kyrkogårdarna i Malmö.

Polisen har ingen misstänkt i nuläget.

ANNONS