Mystiskt dödsfall mitt i Ängelholm

En person hittades liggande vid en buske i anslutning till Stortorget i Ängelholm under torsdagsförmiddagen. Ambulans och polis tillkallades, men personen avled. Det råder nu stora avspärrningar på torget.

ANNONS
|

Polis och ambulanslarmades strax innan klockan 10 på torsdagsförmiddagentill Stortorget i Ängelholm.

– Det framgår inte av återrapporteringen från poliserna ute i fält om personen var död när den hittades eller om den avled efter att ambulans och polis kommit fram till platsen, säger Kim Hild, polisens presstalesperson i region Skåne.

Polisen är strax innan klockan 12, alltså två timmar efter kroppen hittades,kvar på platsen. Men på polisens regioncentral i Skåne har man inga uppgifter om ambulansen är kvar eller inte.

–Vi håller avspärrningarna i väntan på tekniker som kan utreda ifall det finns anledning att misstänka brott, förtydligar Kim Hild.

ANNONS

Enligt Hild ska teknikerna ha åkt ifrån Helsingborg vid klockan 11. Men det finns vid klockan 12 inga uppgifter om dessa kommit fram till platsen där personen hittades.

–Vi utreder ärendet och har varit involverade från början. Men det har inte upprättats en anmälan än, sägerKim Hild, polisens presstalesperson i region Skåne.

VId 14:30-tiden på eftermiddagen kunde polisen säga att det initialt inte fanns någon anledning att misstänka brott.

ANNONS