Man död i mystisk trafikolycka

En man hittades svårt skadad på en väg i Helsingborg under natten. Mannen avled senare av sina skador och polisen misstänker att det rör sig om en smitningsolycka.

ANNONS
|

Det var klockan 04:40 som polisen larmades om en trafikolycka påElinebergsvägen i Helsingborg. När polisen kommer fram till platsen hittar polisen en allvarligt skadad man.

–På platsen hittar vi också en mc-hjälm. Den skadades mannen är i 30-årsåldern och han förs till sjukhus. Men där avlider hanav sina skador, berättar Johanna Persson, pressinformatör på ledningscentralen region syd.

Ni hittar en mc-hjälm säger du, men finns det något fordon kvar på platsen?

– Nej,det finns inga fordonkvar på platsen när polisen kommer fram.Vi misstänker att någon avvikit från platsen, förtydligar Persson.

Efterlyser tips

Polisen utreder i nuläget ärendet som en trafikolycka. Men man är angelägen om att få in tips som kan klargöra vad som ligger bakom den mystiskt skadade mannen.

ANNONS

– Vad jag vet har vi inte fått in några tips som fått oss att komma vidare i utredningen. Men vi uppmanar allmänheten att höra av sig via telefon på 114 14,säger Johanna Persson, pressinformatör på ledningscentralen region syd.

ANNONS