Maskerade rånade telebutik med kofot

Två maskerade gärningsmän uppges ha fått med sig ett ordentligt byte efter att de rånat en telebutik. Duon var beväpnade med kofot, men ingen person skadades vid rånet.

ANNONS
|

Rånet inträffade iJakobsbergs centrum i Stockholm. Klockan var strax efter klockan 12:30 när rånarna slog till

–Två gärningsmän beväpnade med kofot lämnar butiken utan att skada någon. Enligt vittnen åker personerna ifrån platseni en svart mindre bil med tonad bakruta.I bilen tros rånarna haen eller flera stora gröna påsar med gods, säger polisens pressinformatör i Stockholm, Eva Nilsson.

Har ni någotspår efter de misstänkta?

–Vi har inte hittat bilen som vittnen beskriver att de ser. Vi skulle behöva lokalisera den för att komma vidare i utredningen. Vi efterlyser tips från fler som kan ha sett den här bilen, förtydligar Eva Nilsson.

ANNONS

Oklar maskering

Rånarna ska ha varit maskerade. Men enligt polisen framgår det inte i rapporten på vilket sätt gärningsmännen ska ha varit maskerade. Polisen fortsätter nu analysera bevisen som samlats ihop så här långt i utredningen.

–Det finns mångavittnen och gott om övervakningsfilm från olika vinklar. Såvi har säkrat en hel del bevis. Nuväntar vi på att tekniker ska komma till brottsplatsen och samla ytterligare bevis i utrymmena som rånarna ha varit i. Vi sammanställer även vittnesuppgifter och hänger oss åt inre spaning, berättarEva Nilsson,polisens pressinformatör i Stockholm.

ANNONS