Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/7

Ladda ner GP-appen – ny version här!

GP.se har under 2016 växt så det knakar i mobilen. Genom att ladda ner vår applikation får du de senaste nyheterna oavsett om det gäller, politik, sport, nöje och mycket mer. – För människor som är intresserade av lokala och internationella nyheter är GP-appen idag den snabbaste och bästa källan, säger Markus Hankins, onlinechef på GP.

Appen är gratis att ladda ner via App Store i Itunes eller Google Play för Android – sök bara efter Göteborgs-Posten i sökfältet. I veckan har vi uppdaterat appen för att den ska bli ännu smidigare för användarna. Har du inte redan uppdaterat appen, ta dig in i App Store eller Google Play och uppdatera till den senaste versionen.

I appen kan du snabbt och enkelt navigera dig fram mellan allt från nyheter, väder, tv-tablån till våra debatt- och ledarsidor.

Genom att ladda ner appen får du också nyheterna snabbare än alla andra och du kan enkelt följa pågående nyhetshändelser eller idrottsevenemang från hela världen. GP.se har det senaste året ökat kraftigt månad för månad i mobilen. Senaste veckan valde 833 464 unika mobilläsare att ta del av vårt innehåll som totalt nådde nära 1,4 miljoner unika besökare. 

Med hjälp av appen kan du också styra vilka nyheter du vill att vi ska uppmärksamma dig lite extra om.

Är främst intresserad av till exempel kultur/nöje kan du enkelt skräddarsy dina egna inställningar så att vi främst gör dig uppmärksam på händelser vi tror att just du är intresserad av.

"Bästa källan"

– Vi ser att fler och fler föredrar att läsa GP i mobilen. Där kan användarna själva ställa in vilka nyheter de vill ta del av och få nyhetsnotiser om. För människor som är intresserade av så väl lokala som internationella nyheter är GP-appen idag den snabbaste och bästa källan för att hålla koll på omvärlden, säger GP:s onlinechef Markus Hankins.

Mest läst