Hittade prinsens plånbok

ANNONS
|

– Vi plockade upp plånboken för att se om den tillhörde någon vi kände igen, men när vi fick se bilden på körkortet tänkte vi bara "va?', säger Wilhelm Backman från Göteborg.

Det var efter lunch som paret tog en promenad längs hamnkanten i Båstad och hittade plånboken som visade sig tillhöra prins Carl Philip. På körkortet stod det H. K. H. Prins Carl Philip och bensinkorten tillhörde Hovförvaltningen.

– Vi trodde att det var ett skämt först och tittade runt oss för att se om det var någon som skojade. Sen ställde vi oss lite åt sidan och funderade på vad vi skulle göra med den, berättar Wilhelm.

ANNONS

Då kom prins Carl Philip gåendes i löparkläder tillsammans med en bekant och letade efter den förlorade plånboken.

– Han sa "vad bra att ni hittat den, tack" och så såg han lättad ut.

I plånboken fanns förutom prins Carl Philips körkort och två bensinkort även ett medlemskort från motormännen, lite euro och svenska kronor. Men trots att hittelönen uteblev var det en rolig upplevelse berättar Wilhelm.

– Ja, det finns ju ingens körkort och plånbok som är roligare att hitta än prinsens. Det var därför det kändes så overkligt. Det var kul att träffa prins Carl Philip såklart, säger han.

ANNONS