Daniel Westling

ANNONS
|

Daniel Westling föddes den 15 september 1973 i Örebro. Han är uppvuxen i Ockelbo i Gästrikland. Pappa är Olle Westling, äldreomsorgschef i Sandviken och hans mamma heter Eva Westling. Daniel har en storasyster, Anna.

Daniel gick gymnasiets sociala linje vid Hammarskolan i Sandviken. Han var en medelstudent men hade en fyra i idrott. Efter gymnasiet gjorde han militärtjänstgöring vid Hälsinge regemente i Gävle. Han har utbildat sig på Lillsveds gymnastik- och idrottsfolkhögskola.

Daniel Westling tituleras affärsman. Han driver gym i Stockholmstrakten. År 2006 öppnade han en anläggning på Stureplan och 2007 ett lyxgym på golfklubben Bro Hof utanför Stockholm. Han är ordförande i Master Training Nybrogatan AB, ett företag i kroppsvårdsverskamhet och vd i Balance på Stureplan Aktiebolag som bedriver friskvård. Han har en enskild firma DW Friskvård. Slutligen är Daniel ledamot i det tämligen nybildade Brasil Development AB som ägnar sig åt värdepappersverksamhet.

ANNONS

Privatpersonen Daniel har en taxerad inkomst på 427 000 kronor för inkomståret 2005. Daniels bil är en 2006 års silverfärgad Lexus RX400.

På fritiden spelar Daniel bland annat golf.

ANNONS