Är det här Sveriges mest besvikna hund?

ANNONS
|

Lexi, en ung hunddam av rasen cavalier king charles, är inget större fan av hundsporten apportering, trots att matte Rebecca Wilson älskar det.Lexi älskar istället mat, och eftersom hon inte får äta sakerna hon håller i munnen när hon tränar apportering, tycker hon inte att det är jättekul.

– Det är lite av hennes mål med livet. Att äta saker, berättarRebecca Wilson som kommer från Trollhättan, men bor i Stockholm.

"Man ser besvikelsen på hennes blick"

En dag när Rebecca lagade mat så tappade hon ett salladsblad på golvet. Då slogs hon av tanken att se om Lexi skulle gilla att äta det, så hon testade därför att ge Lexi salladsbladet.

ANNONS

– Hon ville inte äta det. Man ser besvikelsen på hennes blick, säger Rebecca.

Postade i Facebook-grupp

Rebecca filmade Lexis reaktion och postade videon i en Facebook-grupp för hundägare. Och nog syns det lång väg hur besviken den 6,5 år gamla hundflickan är.

– Det märks att hon inte tyckte det var superkul, förklarar Rebecca.

Vad är Lexis favoritmat då? Hon som älskar att äta?

– Det är en svår fråga. Jag vet att hon älskade att äta skit ute och äckliga saker när hon var liten, svarar Rebecca och skrattar.

Men hur gick det sedan för Lexi? Blev det något gott efter salladsbladsbesvikelsen? Rebecca bekräftar att allt inte var pest och pina:

– Hon fick en ostbåge efteråt!

ANNONS