Fyra till sjukhus efter flerbilskrock

Två eller tre bilar har krockat i Angered i Göteborg. Sammanlagt fyra personer fick föras till sjukhus med olika skador.
– Jag vet inte alls hur det gått till mer än att det har skett vid ett trafikljus, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

ANNONS
|

Olyckan inträffade vid 19.30-tiden på fredagen längs Rävebergsvägen i riktning mot Angered centrum i höjd med Gunnaredskyrka.

Enligt räddningstjänsten handlar det om två eller tre bilar som har krockat samman.

– Jag vet inte alls hur det gått till mer än att det har skett vid ett trafikljus, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg, och beskriver situationen på plats som stökig.

Enligt Trafikverket fick vägen stängas av i samband med räddningsarbetet. Totalt fyra personer fick föras till sjukhus med ambulans.

– Bland annat ett barn fick föras till sjukhus med lindriga skador, säger Peter Adlersson, presstalesperson för polisen i region Väst.

ANNONS

Enligt Adlersson ska en kvinna ha förts till sjukhus med smärtor i rygg och nacke. Ytterligare en kvinna och en man fick föras till sjukhus. Där handlar det om misstänkta frakturer.

Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

– Inte i nuläget. Alla var nyktra och så, det skulle inte handla om något sådant i alla fall, säger Peter Adlersson.

ANNONS