Ett stort antal poliser befann sig på plats i Hjällbo under kvällen.
Ett stort antal poliser befann sig på plats i Hjällbo under kvällen. Bild: Niklas Göransson

Två personer knivskurna i Göteborg

Polis har larmats till Hjällbo efter att flera personer slogs på en innergård. I samband med slagsmålet ska två personer ha blivit knivskurna.

ANNONS
|

Larmet kom in strax efter klockan 21 under fredagskvällen. Enligt polisen ska det röra sig om ett stort slagsmål i Hjällbo där två personer blivit knivskurna.

– Vi får in ett larm om att det är mycket folk samlade på en innergård och att det är ett slagsmål mellan ett flertal personer. När vi kommer in på innergården är två killar knivskurna, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst, och fortsätter:

– Det är oroligt där ikväll. Sista timmen har det varit mycket folk på platsen, ett 50-tal personer. Alla är inte inblandade i bråket men det är en stor folksamling.

ANNONS

De två knivskurna personerna är förda till sjukhus.

– Det ska inte vara något allvarligt om jag har förstått det rätt, säger Fuxborg.

En del inblandade personer ska enligt polisen ha försvunnit från platsen i olika bilar. Ingen är gripen, men polisen arbetar på platsen för att få en bild av vad som har hänt.

– Vi håller på där uppe och hör folk på platsen för att få fram vittnesuppgifter, säger Fuxborg.

Polisen var fortfarande kvar i området vid 23-tiden men meddelade att det var lugnt på platsen.

– Läget är lugnt i området, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS