Två gripna efter larm om vapen

Polisen larmades till en bostad i västra Göteborg efter ett familjegräl. Efter en sökinsats, där polishelikopter var inblandad, kunde två personer gripas.

ANNONS
|

Polisen larmades på fredagskvällen till en bostad i västra Göteborg. Enligt inringare skulle det ha rört sig om ett familjegräl, och en hotfull stämning ska ha rått i bostaden. Dessutom fanns uppgifter om att ett vapen skulle ha varit närvarande.

Väl på plats hade två män försvunnit från bostaden, varför polisen bestämde sig för att initiera en sökinstats. Man körde bland annat upp en helikopter.

En man i 20-årsåldern, som misstänktes ha uppvisat ett vapenliknande föremål, kunde snabbt gripas av polis. En knapp timme därefter greps den andre mannen.

Polisen sökte därefter med hund på det stället där den första mannen gripits. Man kunde då påträffa ett vapen.

ANNONS

Det är ännu oklart vad för typ av vapen det rör sig om. Polisen kommer att inleda en teknisk undersökning.

Brottsrubriceringen är ännu oklar. Inga ytterligare personer anses vara involverade. Ingen är heller skadad.

Polisen är förtegen om bakgrunden till bråket.

– Den här familjen har ganska ofta bråk, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS