Två bilar i krock på Hisingen

Två personbilar ska ha kolliderat utanför Bauhaus på Hisingen under eftermiddagen. Polisen och räddningstjänsten har varit på platsen och det är oklart hur pass skadade de inblandade är.

ANNONS
|

Polisen fick in larmet om att två bilar hade krockat med varandra på Transportgatan vid Bauhaus på Hisingen strax efter klockan 15 på torsdagen. Enligt polisen ska en utav bilarna ha stått på vägen vid infarten in till varuhuset.

– Vi är på platsen och en av de inblandade verkar klaga på nacksmärtor, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Men hon är osäker på om någon av de inblandade har behövt uppsöka sjukhus eller behövt åka ambulans. Även hur pass mycket trafiken påverkas av olyckan är oklart.

– Men om det nu står en bil på infarten så är det klart att det kan påverka, säger Jenny Widén.

ANNONS

Bärgningsbil är på väg till platsen för att ta hand om bilarna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS