Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Ho0Gb6az_N-VAio2dPqJTbY6Mhg.jpg
Arkivbild. Bild: Räddningstjänsten

Två bilar brann vid hotell i Göteborg

Under natten brann två bilar vid ett hotell i Backa. Enligt larmet stod en bil stod i vägen men var borta när räddningstjänsten kom fram.

Det var vid ett-tiden natten till Midsommarafton som räddningstjänsten larmades till Lisa Sass gata på grund av en bilbrand. Enligt personen som larmade stod en bil i vägen och blockerade vägen till den brinnande bilen.

Polisen larmades och när räddningstjänsten kom fram var bilen borta. Räddningstjänsten kunde inleda släckningsarbetet. Då stod två bilar i brand men kunde snabbt släckas.

Ingen person ska ha skadats i samband med bilbränderna.

Polisen kunde inte hitta bilen som hade blockerat vägen, men en anmälan om skadegörelse genom brand och hinder i trafiken har skrivits.

– Enligt uppgifter som vi har fått rör det sig om en förare i bilen. Men om det finns någon direkt koppling mellan bilbranden och bilen som försvann från platsen.

Finns det någon koppling till hotellet?

– Det kan vi inte veta i nuläget. Merparten av de här bränderna är kopplade till olika ungdomsaktiviteter. Det är nästan som hobbyverksamhet för vissa. Sedan finns en del försäkringsbedrägerier. I vissa fall handlar det om hämnd. Det kan vara vad som helst.

Mest läst