Tre personer misshandlade med bultsax

Tre personer blev under tidigt lördagsmorgon misshandlade med bultsax i centrala Göteborg. En person är förd till sjukhus med skallskador.

ANNONS
|

Vid 03.44 inkom ett larm till polisen om en pågående misshandel på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Det rörde sig om ett gäng som misshandlat tre personer med bultsax.

– I nuläget är ingen frihetsberövad, säger Per Sahlgren, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Polisen har även hört vittnen på platsen. En person fördes till sjukhus efter att ha fått bultsaxen i huvudet.

– Personen har inte livshotande skador, säger Per Sahlgren.

Misshandeln ska ha ägt rum vid parkeringshuset bakom NK och polisen undersöker nu om det finns material från övervakningskamerorna för att kunna identifiera gärningsmännen.

– I nuläget vet vi inte vad som ligger bakom misshandeln, det är flera olika personer med olika intressen, säger Christer Fuxborg presstalesperson vid polisen Region Väst.

ANNONS

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS