Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Tre gripna – liga upptäcktes av ledig polis

Två män och en kvinna har gripits vid Sankt Sigfrids plan i Göteborg. De gripna misstänks nu för en omfattande stöldräd. – En ledig polis såg hur de stal kläder i en butik i Kållered och följde efter, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson

Den lediga polisen larmade polisens ledningscentral om händelsen klockan 17.31 på tisdagskvällen då han såg hur flera personer var i full färd med att stjäla kläder från en butik i Kållered utanför Göteborg. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Polismannen följde sedan efter brottslingarnas bil och gav hela tiden sina arbetande kolleger anvisningar om var de misstänkta befann sig. 

– Vid Sankt Sigfrids Plan stoppas bilen av polisen och i den hittar man stöldgods, bland annat de här kläderna men även gods som vi misstänker kommer från andra ställen, säger Stefan Gustafsson. 

De tre ligamedlemmarna greps i samband med att bilen stoppades och de misstänks nu för stöld, en rubricering som kan komma att förändras. 

– Det kan komma att röra sig om grov stöld. Det beror på hur mycket stöldgods som finns i bilen och vilket värdet det har, säger Gustafsson. 

Mest läst