Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Tre gripna – liga upptäcktes av ledig polis

Två män och en kvinna har gripits vid Sankt Sigfrids plan i Göteborg. De gripna misstänks nu för en omfattande stöldräd. – En ledig polis såg hur de stal kläder i en butik i Kållered och följde efter, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson

Den lediga polisen larmade polisens ledningscentral om händelsen klockan 17.31 på tisdagskvällen då han såg hur flera personer var i full färd med att stjäla kläder från en butik i Kållered utanför Göteborg. 

Polismannen följde sedan efter brottslingarnas bil och gav hela tiden sina arbetande kolleger anvisningar om var de misstänkta befann sig. 

– Vid Sankt Sigfrids Plan stoppas bilen av polisen och i den hittar man stöldgods, bland annat de här kläderna men även gods som vi misstänker kommer från andra ställen, säger Stefan Gustafsson. 

De tre ligamedlemmarna greps i samband med att bilen stoppades och de misstänks nu för stöld, en rubricering som kan komma att förändras. 

– Det kan komma att röra sig om grov stöld. Det beror på hur mycket stöldgods som finns i bilen och vilket värdet det har, säger Gustafsson. 

Mest läst