Akrivbild.
Akrivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Stor polisjakt genom Göteborg

Under onsdagen inleddes en stor polisinsats efter en stöld i en sportbutik på Backaplan. Två personer har enligt polisen färdats i hög fart genom Göteborg. Flera polispatruller och en polishelikopter deltog i insatsen.

ANNONS
|

En man stal under onsdagseftermiddagen varor från en sportbutik på Backaplan. Mannen lämnade sedan butiken utan att betala och hoppade in i en svart bil som väntade utanför.

– Bilen åker då iväg i hög fart genom Göteborg, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Flera polisbilar tog upp jakten efter bilen och polishelikopter skickades ut. När polisen fick syn på inleddes ett förföljande. Efter en kort stund stannade bilen och två män sprang från platsen.

– Vi har säkrat en person på plats, men om det är rätt person vågar jag inte säga. Vi letar efter en person till, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Personen har, enligt polisen, fått följa med för vidare utredning. Vid sju-tiden meddelar polisen att de avslutat insatsen på platsen. Den andra mannen är ännu inte gripen.

– En anmälan om stöld skrivs och även vårdslöshet i trafik då man har kört väldigt vårdslöst, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS