Stor polisinsats –två misstänka för vapenbrott

Polisen larmades under onsdagseftermiddagen till Angereds torg efter att flera anmälare sett ett antal personer med något som såg ut att vara en pistol.
– Två personer har hämtats till förhör misstänkta för vapenbrott, säger Tommy Nyman, presstalesperson för polisen i region Väst.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan två som polisen larmades till Angered efter att flera anmälare hade ringt in om att några personer sett med ett vapen vid Angereds centrum.

Det var då oklart vad det var som egentligen hade skett.

– Vi har en pågående insats i Angered, men vi vill inte säga någonting om det eftersom vi arbetar på det, sa polisens presstalesperson Tommy Nyman.

Två misstänkta för vapenbrott

Vid halv fyra tiden meddelar polisens att två personer har hämtats till förhör misstänkta för vapenbrott.

– Vittnen har sett flera unga män med någon form av skjutvapen som de hanterat öppet i anslutning till Angereds centrum. Polisen har sökt i området med flera patruller efter männen som setts med vapen, säger Tommy Nyman och fortsätter:

ANNONS

– Något vapen har ännu inte hittats men polisen fortsätter arbetet i området med flera husrannsakningar för att söka efter vapen. Två personer har hämtats till förhör misstänkta för vapenbrott.

Enligt polisen är de två yngre personer som förhörs misstänkta för vapenbrott.

ANNONS