Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Personer rånade i centrala Göteborg

Flera personer ska på torsdagskvällen ha blivit hotade med kniv och rånade på bankkort utanför restaurang Trädgårn i centrala Göteborg. Polisen rubriceras händelsen som grovt rån.

ANNONS
|

Polis kallades till platsen strax innan klockan 21 på torsdagskvällen. En person uppgav att han tillsammans med sina vänner blivit hotade och rånade på bankkort och biljetter när de var på väg in till en restaurang Trädgårn i centrala Göteborg.

Det finns också uppgifter om att någon person i sällskapet ska ha blivit slagen eller sparkad, samt att hot med kniv förekommit.

- Inledningsvis är händelsen rubricerad som grovt rån, säger Ulla Brehm vid polisen.

Enligt larmet ska gärningen ha utförts av en grupp på runt tio personer.

Sprang från platsen

– De försvann springandes åt olika håll och var borta när polis kom till platsen, säger Ulla Brehm, presstalesperson till GP.

ANNONS

Polisen har uppgifter på att flera personer hoppat över ett stängsel in till Trädgårdsföreningen, för att därefter försvinna. Ingen person är gripen.

En anmälan om väpnat rån har upprättats.

Ingen person kom till fysisk skada i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS