Personbil och lastbil i krock på E6

En lastbil krockade under söndagen med en personbil på E6 i höjd med Ullevimotet i norrgående riktning mot Oslo. Ingen person skall ha kommit till skada enligt SOS alarm. Ett körfält är påverkat.
– Fordonen står illa till, sa Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS
|

Klockan 17:00 inkom ett larm om att det ska ha skett en trafikolycka mellan flera fordon på E6 i höjd med Gårda, Göteborg. Räddningstjänsten uppger att det är en personbil och en lastbil som har gått ihop. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen.

– Det ska inte vara några personskador, säger Johan Josarp.

Både räddningstjänst och ambulans kunde snabbt lämna platsen. Enligt ett trafikmeddelande från trafikverket skall ett körfält vara påverkat, arbetet beräknas pågå till 19-tiden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS