GP:s Fredrik Lennander och Emma Engström.
GP:s Fredrik Lennander och Emma Engström.

Onsdagens tips för Kulturkalaset

ANNONS
|

Det är kalas. Och GP har såklart den bästa guiden till godbitarna.

Under hela veckan kommer vi på GP att bevaka kalaset på våra specialsidor och på gp.se. Två reportrar och en fotograf ska tillsammans arbeta för att du ska hitta de bästa och roligaste sakerna att göra.

Nöjesreporter Emma Engström har koll på artisterna, konserterna och utställningarna. Hon kommer att leverera intervjuer, recensioner och tips.

Nyhetsreporter Fredrik Lennander tar grepp om folklivet, nyhetsuppslagen och snackisarna.

För bilderna står fotograf Elisabeth Alvenby.

Mejla gärna våra medarbetare om du har tips på saker vi borde bevaka. Använd mejllänkarna här intill eller skicka till emma.engstrom@gp.se, fredrik.lennander@gp.se och elisabeth.alvenby@gp.se.

ANNONS

Så till dagens tips:

Kungstorget, klockan 19.15-21

Vilken skrattfest! är en vanlig rubrik när tidningar recenserar humorhändelser. På onsdagen får vi se om några av Sveriges mest turnerande ståuppare kan få till en riktig skrattfest. Magnus Betnér, Måns Möller, Marika Carlsson och Özz Nûjen är bara några av dem. (Emma Engström)

Park Lane, klockan 19.30-22

Konceptet har funnits i Göteborg under några år och det lockar alltid till intressanta lärdomar och samtalsämnen. Vem som helst kan anmäla sitt intresse att med 20 bilder, som var och en visas i 20 sekunder, presentera vad man helst vill.

Föreläsningarna hinner aldrig bli tråkig vare sig det handlar om näringsliv, kultur eller idrott. Ta chansen att under Kulturkalaset kolla in korta presentationer om allt ifrån övergivna platser, kaffe, världens tystaste punkband, hur det är att vara vuxen med sommarlov, retrogardism och mycket mer. Inträdet är gratis och alla är välkomna. (Fredrik Lennander)

ANNONS