Obehagliga sms:et – från pizzabagaren

Jaqueline hade beställt en kycklingrulle från en pizzeria i Göteborg. Efter två timmar fick hon ett obehagligt sms från en okänd person som, det visade sig att det var en i personalen på pizzerian enligt henne. – Maten som jag precis hade beställt och ätit därifrån kände jag bara att jag ville gå och spy upp.

ANNONS
|

Det var på onsdagskvällen som Jaqueline, 23, beslöt sig för att beställa en kycklingrulle från en pizzeria i Göteborg. Men två timmar efter att hon kom hem och ätit upp sin middag fick hon ett sms från ett okänt nummer. "hej" var det enda som stod.

Hon svarade och frågade vem det var som hade skickat det. Men istället för svar på sin fråga fick hon en obehaglig motfråga.

"Förlåt mig jag har en konstig fråga bor du ensam eller", sms:ade personen.Jaqueline började genast forska i vem som skickat det, och obehaget växte.

– Det tog tid att få fram vem numret gick till. Men så sökte jag på Viber och fick fram en bild på honom och det var han som tog min beställning på pizzerian. Han var ensam på pizzerian när jag var där och jag har sett honom där flera gånger innan, säger hon.

ANNONS

"Jag blev så jävla rädd"

När sms:et dök upp var hon ensam hemma.

– Jag blev så jävla rädd, och arg. Jag svarade bara med en massa svordomar och hoppas att han förstod att han gick över en gräns. Maten som jag precis hade beställt och ätit kände jag bara att jag ville gå och spy upp.

Vad anledningen till sms:et var, vet hon inte.

– Jag vet inte varför han gjorde så. Jag undrar om han har gjort så här bara mot mig eller mot andra också. Jag gick dit för att köpa mat, inget annat.

"Båda är gifta"

Efter onsdagskvällens oväntade händelse känner sig Jaqueline, dagen efter, fortfarande skakig.

– Jag bor i närheten av den här pizzerian. Jag kommer aldrig att gå dit igen. Tänk om han helt plötsligt hade sökt upp mig och ställt sig utanför min lägenhet? Det känns jätteläskigt. Jag känner mig verkligen trakasserad. Det här var inte okej överhuvudtaget, man går dit för att beställa mat. En sådan här grej kan inte vara ett skämt. Jag går och köper mat vid 21 på kvällen och när klockan närmar sig halv tolv får jag ett sådant sms, eller ett sms överhuvudtaget, det kan inte vara ett skämt.

GP har varit i kontakt med den berörda pizzerian.

ANNONS

– Vi skickar aldrig sms till våra kunder eller ställer sådana frågor. Vi är bara två personer som har det här stället, båda är gifta och har barn. Det här har vi inte gjort, säger en i personalen.

ANNONS