Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Naken man attackerade två kvinnor

En naken man har attackerat två kvinnor i Delsjöområdet med bara några dagars mellanrum. Nu vädjar polisen om tips från allmänheten för att kunna gripa mannen. – Den här mannen har gjort något mot kvinnorna, det är inte "bara" ett blottande, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Det var under förra veckan som två kvinnor utsattes för sexuellt ofredande av en naken man i Delsjöområdet. Det första tillfället inträffade vid 11-tiden under förmiddagen den 14 september och bara två dagar senare attackerades ytterligare en kvinna, av vad polisen tror, var samma man.

Båda kvinnorna ska ha varit ute och motionerat när händelsen inträffade och enligt polisen ska båda kvinnorna har klarat sig utan några fysiska skador.

Polisen vädjar nu efter tips från allmänheten.

– Det här är fruktansvärt. Jag har inga detaljer om hur det hela ska ha gått till när han attackerade kvinnorna. Vi är intresserade av tips från allmänheten om det är så att någon känner till något som skulle kunna härledas till den här mannen, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst och fortsätter:

– Det här är två händelser med en naken man, som har inträffat några dagar efter varandra. Vi tror att det här är samma person och därför är det viktigt att vi får tag på honom.

Inträffade i Delsjöområdet

Det är i nuläget oklart exakt vilken plats brotten har inträffat på. Men enligt polisen ska det ha skett inom Delsjöområdet i Göteborg.

– Brottet sexuellt ofredande betyder att det kan vara blottande eller att man tar på en person på något sätt, med sexuellt ofredande. Den här mannen har gjort något mot kvinnorna, det är inte "bara" ett blottande, säger Jenny Widén.

Brottet kan leda till böter eller fängelse upp till två år.

Polisen uppmanar allmänheten att höra av sig till 114 14 för upplysningar gällande händelsen.

Mest läst