Romantik på hög nivå.
Romantik på hög nivå.

Michaela svarade ja

ANNONS
|

Det var många som höjde på ögonbrynen när de såg det lilla flygplanet som cirkulerade över Göteborgs västra stadsdelar under lördagen. På den banderoll flygplanet drog ställde någon frågan: Michaela vill du gifta dig med mig?

Denne någon är Stefan Knape och föremålet för frieriet är Michaela Nilsson. Som alltså tackade ja. Men det tog ett tag innan hon förstod att det var henne som frieriet gällde.

- Jag hade planerat det så att vi hade en picknick vid Masthuggskyrkan. Lite ost och lite andra goda saker att äta. Men jag väntade med champagnen, annars hade hon förstått direkt, berättar Stefan.

ANNONS

När de satt där så kom det lilla planet och Stefan pekade och frågade Michaela.

- Titta, vad står det på banderollen?

Först kunde inte Michaela se vad som stod, men sedan läste hon frågan utan att förstå vad det hela handlade om.

- Hon sa bara vilken gullig kille som gör så där. Då frågade jag en gång till; men vad står det?

Först när Stefan Knape tog upp ringen förstod flickvännen Michaela Nilsson att det var till henne frågan var riktad. Och då kunde Stefan ta fram den medhavda flaskan med champagne.

Idén fick Stefan Knape när Michaela vid något tillfälle berättat att hon sett en Hollywood-film med ett liknande frieri. Men det var inte helt enkelt att genomföra. Det har tagit lång tid att hitta rätt personer innan det flygburna frieriet blev verklighet.

- Vad det kostade? Det behåller jag för mig själv.

ANNONS