Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Man skottskadad - kördes av bekanta till sjukhus

En skottskadad man har körts till sjukhus av bekanta. Polisen misstänker att skottlossningen har ägt rum i Angered tidigare under eftermiddagen.
– Vi är ute i området och söker efter en plats där det här kan ha hänt, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.
Tipsa!
Vet du mer? - Kontakta oss

Polisen fick kännedom om händelsen klockan 17.58 under onsdagen. Enligt Peter Adlersson har mannen en skottskada i ett ben och presstalesmannen uppger att mannen kördes till sjukhus av bekanta.

– Det är en man i 25-årsåldern. Han kördes till ett sjukhus i Göteborgstrakten. Jag vill inte säga vilket i nuläget, man vet aldrig hur det ser ut med hotbilder och annat, säger Peter Adlersson.

Oklart var skotten ägt rum

Händelsen rubriceras i nuläget av polisen som grov misshandel.

Vid 21-tiden visste polisen fortfarande inte var skottlossningen har ägt rum. Inga fynd har gjort i ärendet och polisen söker med hundar efter tomhylsor eller andra eventuella spår.

– Vi har fått uppgifter om att det kan ha skett i Angered och vi är ute i området och letar efter en plats där det här kan ha hänt, säger Peter Adlersson.

Är den skjutne mannen känd av er sedan tidigare?

– Jag kan inte svara på det i nuläget, säger Adlersson.

Inte livshotande skador

Mannen ska ha blivit skjuten i ena benet, men enligt polisen ska skadorna inte vara livshotande och under kvällen har förhör hållits med mannen.

– Han sa inte så mycket. Det fanns inte så mycket uppgifter som han ville lämna till oss i alla fall. Så vi har inte jättemycket att gå på. Men vi har hört en del folk i området och fortsätter söka, säger Peter Adlersson.

Vet du mer? Är du på plats? Kontakta GP

Via mejl: [email protected]

Telefon: 031-17 20 10

MMS/SMS: 720 10

Mest läst