Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

NY_7057.jpg
Bild: Niklas Göransson

Man knivskuren i Göteborg – en gripen

Sent under onsdagskvällen blev en man knivskuren i en lägenhet i Kungsladugård i Göteborg. En misstänkt gärningsman – även han skadad – kunde gripas i lägenheten av polis. Enligt polisen är den knivskurne mannen allvarligt skadad. Han ligger på torsdagsmorgonen nedsövd.

Larmet kom in till polisen strax efter klockan 23 under onsdagskvällen. Enligt larmet hade två personer blivit knivskurna i en lägenhet i Kungsladugård i Göteborg.

När polis kom till platsen hittades en svårt knivskuren man i lägenheten. I samma lägenhet kunde en misstänkt gärningsman gripas, även han är skadad.

– En person är gripen, misstänkt för dråp- alternativt mordförsök. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning, berättade Ann-Christine Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen region Väst, sent under onsdagskvällen.

Allvarligt skadad

Den knivskurne mannen fördes snabbt med ambulans till sjukhus. Polisen vill inte gå in på några detaljer kring mannen skador, men säger att han är allvarligt skadad. Även den misstänkta gärningsmannen fördes till sjukhus för vård med en skada i handen.

– Även den misstänkte hade en liten skada så vi åker med till sjukhus där, sa Ann-Christine Löfstrand.

Båda männen är i 50-årsåldern och ska ha befunnit sig tillsammans i lägenheten under kvällen. De ska av okänd anledning kommit i bråk med varandra.

– Det finns inga uppgifter om att någon annan person varit i lägenheten, säger Ann-Christine Löfstrand.

Lägenheten har spärrats av och en teknisk undersökning kommer utföras. Natten till torsdagen var polisen fortfarande kvar vid platsen med flera patruller.

Mest läst