Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Foto: Läsarbild 
Foto: Läsarbild 

Man knivskuren i centrum

En man blev under söndagskvällen knivskuren i centrala Göteborg. – Det ska ha skett på öppen gata, så det finns säkert många vittnen, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst, under måndagsmorgonen. Tre yngre män är gripna misstänkta för mord- alternativt dråpförsök.

Det var vid 21.25 på söndagskvällen som larmet om att en man blev knivskuren i Vasastan i centrala Göteborg.

– Det rör sig om ett vasst föremål som har använts mot honom och han har förts till sjukhus med oklara skador, sa vakthavande befäl Göran Andreasson vid polisregion Väst under söndagskvällen. 

Polisen kunde gripa tre yngre män vid platsen under söndagskvällen.

– Det ska ha skett på öppen gata, så det finns säkert många vittnen, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst, under måndagsmorgonen.

Polisen vill i nuläget inte kommentera var på kroppen mannen ska ha skadats eller om de inblandade männen känner varandra sedan tidigare.

Inga uppgifter om omständigheterna

– Jag har inga uppgifter om omständigheterna, det är för tidigt att säga någonting om, säger Jenny Widén.

Händelsen rubriceras som försök till mord alternativt dråp.

– Vi kommer under dagen att arbeta vidare med att hålla förhör med de gripna, med vittnen och förhör med den skadade mannen, säger Jenny Widén.

Enligt Sahlgrenskas pressjour har mannen, som är i 25-årsåldern, fått lämna sjukhuset efter att ha vårdats på sjukhuset.

Mest läst