Lyxbutik öppnar i Göteborg

ANNONS
|

Den exklusiva skönhetsbutikenChanel Beauty Store kommer till Göteborg.

Modehuset Chanel grundades 1910 avGabrielle Bonheur "Coco" Chanel. 1921 skapade Coco Chanel en av världens mest kända parfymer, Chanel No. 5.

Filmstjärnan Marilyn Monroe ska ha varit den som bidragit mest till att försäljningen av parfymen ökade, när hon 1953 fick frågan om vad hon hade på sig när hon sov och svarade att hon bar "två droppar Chanel. No. 5."

LÄS MER:Michael Kors öppnar butik i Göteborg

"Mycket glada"

Något exakt datum för skönhetsbutikens öppning är ännu inte bestämd, men enligt Hufvudstaden kommer den att öppnas under hösten i närheten av Fredsgatan i Göteborg.

ANNONS

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Chanel Beauty Store till Fredstan i Göteborg, säger Cathrine Söderström som är chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden, Göteborg.

Etableringen är i linje med fastighetsbolaget Hufvudstadens strategi att stärka utbudet till det nya shoppingcentret somfår namnet Fredstan.

Sedan tidigare har lyxbutikenMichael Kors öppnat i Hufvudstadens fastighet i anslutning till Brunnsparken och under förra våren öppnadeexklusiva Victorias Secret upp sina dörrar i Nordstan.

Varumärket Chanel säljs redan i dag på bland annat Åhléns och NK kosmetik i Göteborg – men nu öppnar märket alltså en fristående butik.

ANNONS