Långa köer på E6 efter olycka

Flera filer stängdes av på E6 norr om Kålleredsmotet i södergående riktning efter en olycka där fyra bilar var inblandade, med långa köer som följd.

ANNONS
|

Strax innan klockan 16 inträffade en olycka på E6 norr om Kålleredsmotet. Fyra bilar ska ha varit inblandade och två av tre körfält stängdes av.

Vid 16.40 uppgav räddningstjänsten att det gick att köra förbi platsen.

– Initialt stängde man av helt och hållet, men nu släpper vi på för att få det att flyta, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten.

Två bilar bärgades från platsen och vid kvart i sex-tiden öppnades samtliga filer igen, men olyckan hade då orsakat långa köer på E6 i södergående riktning.

– Det är ganska långa köer, hela vägen från Göteborg i höjd med Liseberg och söderut, säger Claes Hedberg, trafikledare vid Trafikledningscentralen Väst.

ANNONS

Enligt polisen ska ingen ha avförts från olycksplatsen med ambulans.

– Alla var ur när vi kom dit. Vi har varit där och hjälpt till att städa upp lite bråte efter krocken, uppger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS