Kvinna till sjukhus - bil voltade vid tunnel

Två personbilar krockade vid 12-tiden vid Tingstadstunneln i Göteborg. Enligt SOS ska en av bilarna ha voltat. – En kvinna har förts till sjukhus med oklara skador, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS
|

Räddningstjänsten berättar att olyckan inträffadeprecis vid öppningen till det norrgående röret av Tingstadstunneln i riktning mot Kungälv längs E6. Larmet ringdes in strax efter klockan 12.00 på fredagen.

– En av bilarna ska ha voltat runt ett varv och ska ståpå hjulen igen, enligt den information som har ringts in till oss, berättade en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten kort efter larmet.

En kvinna skadad

Räddningstjänsten spärrade efter olyckan av två av tre körfält i norrgående riktning längs E6.

– Vi har varit på plats med tre enheter och spärrade av två filer. När det gäller skadeläget får jag hänvisa till vården, men för vår del är det här avklarat nu och vi har lämnat platsen, säger en räddningstjänstens operatör vid 12.45.

ANNONS

Enligt Trafikverket har trafiken återigen släppts på längs filerna som stängdes av i tunneln. En kvinna vårdas nu enligt polisen på sjukhus efter krocken.

– En kvinna har förts till sjukhus med oklara skador, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS