Kraftig smäll vid Korsvägen

Räddningstjänst och polis larmades efter att inringare hört en kraftig smäll i Johanneberg i centrala Göteborg under lördagskvällen. Enligt polisen rörde det sig om ungdomar som kastat smällare.

ANNONS
|

Smällen ska ha hörts strax innan halv åtta på kvällen. Enligt SOS Alarm ska flera personer ha ringt in efter att de hört en hög smäll i området kring Eklandagatan i Johanneberg.

– Det var en kraftig smäll. Mycket högre än fyrverkerier. Larm på bilar sattes i gång och folk gick ut på balkongerna och tittade, säger ett vittne som GP pratat med.

Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.

– Det har kommit flera samtal från inringare som hört en smäll men inte sett vad som hänt, säger Ola Nilsson vid SOS alarm.

Inget som skadats

Enligt polisen handlar det om ungdomar som kastat fyrverkerier.

ANNONS

– Enligt vittnesuppgifter ska de ha varit fyra ungdomar som kastat smällare. Det finns inget som skadats eller påverkats av detta. Polisen har nu lämnat platsen, sa Magnus Nordqvist, vakthavande befäl på polisen Storgöteborg, vid 20-tiden.

Räddningstjänsten var på plats med tre fordon, men hade strax innan klockan 20 lämnat platsen.

– Det var ingen brand, men det var lite rök när vi fick in larmet, men ingen rök eller brand vid vår framkomst, säger Niclas Fogelqwist.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS