Hittade stöldgods och larmade polis – blev påkörd

En man som nyligen haft inbrott i sin bil hittade sina stulna saker på Kvibergs marknad under lördagen. Innan polisen kom fram så körde den misstänkte på mannen och flydde platsen.
– Den påkörde mannen är förd till sjukhus med ambulans, säger polisens presstalesman Jenny Widén.

ANNONS
|

Det var strax före klockan 13 på lördagen som en man ringde polisen efter att han hittat sina stulna saker på Kvibergs marknad. Mannen hade nyligen haft inbrott i sin bil.

– Under tiden som polisen var på väg så försökte den misstänkte lämna platsen med bil. Den bestulne mannen ställde sig på något sätt i vägen och blev då påkörd, säger Jenny Widén, presstalesman vid polisen region väst.

Stöld, häleri och misshandel

När polisen kom fram till platsen var den misstänkte redan försvunnen.

– Vi har ännu ingen gripen, säger Jenny Widén.

Skadeläget för den påkörde mannen är för närvarande oklart. Polisen kommer att höra honom för att få mer detaljer i ärendet så fort detta är möjligt.

ANNONS

En anmälan om stöld, häleri och misshandel har upprättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS