Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Grå bil söks efter smitningsolycka

Polisen i Göteborg söker just nu efter en mindre grå bil efter en misstänkt smitningsolycka i Göteborg. En man har körts till sjukhus med ryggsmärtor efter krocken. – Två personbilar har krockat och en av bilarna har avvikt från platsen, säger Stefan Gustafsson på polisen.

Vid halv fyra-tiden på tisdagseftermiddagen krokade två personbilar i rondellen som ligger intill Linnéplatsen i Göteborg. 

– Tre personer var inblandade och två bilar. En bil avvek från platsen, säger en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg. 

En av de inblandade personerna har körts till sjukhus. 

– Vi har avfört en person till sjukhus. Jag vet inget om skadeläget, säger Helene Wickberg, regional produktionsledare vid SOS alarm. 

Enligt polisens presstalesman i region Väst, Stefan Gustafsson, ska den skadade personen vara en man som har klagat över ryggsmärtor. 

Polisen söker just nu efter bilen som avvek från platsen. 

– Det är en misstänkt smitningsolycka och vi har fått uppgifter om personbilen som lämnade platsen. Det handlar om en mindre grå bil. Informationen om det här har naturligtvis gått ut till våra patruller ute i stan, säger Stefan Gustafsson. 

Efter olyckan stängdes en fil av vid olycksplatsen under tiden det tog att bärga bilen som stannade kvar efter krocken. 

Mest läst