Genrebild
Polis
Genrebild Polis Bild: Ola Folkesson

Fripassagerare bröt fötterna

Två personer har gripits för olaga intrång efter att ha tagit sig in i en båthamn i Arendal. De misstänkta personerna fördes därefter till sjukhuset med ambulans då bägge bröt fötterna när de hoppade över staketet.

ANNONS
|

Polis larmades 04.45 på torsdagsmorgonen till en båthamn i Arendal av en väktare.

Två personer i 20-årsåldern, som man misstänker ville ta sig ombord på ett fartyg, hoppade över ett staket för att ta sig in i ett hamnområde.

– När de hade tagit sig över det här staketet så kom de inte vidare för de hade bägge brutit fötterna, säger vakthavande befäl Johan Ljung vid polisen i region Väst.

Polis och ambulans larmades till platsen.

– De grips på plats för olaga intrång men förs med ambulans till sjukhuset först, säger han.

Enligt polisens presstalesperson misstänker man att personerna försökte ta sig utomlands som fripassagerare.

ANNONS

– Det händer titt som tätt att personer försöker ta sig ombord men det är definitivt första gången som någon har brutit fötterna i samband med händelsen, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS